Programma

Op welke momenten van de bruiloft wilt u live muziek laten klinken?

 
25 Min

Kerkdienst

Begeleiding samenzang
60 min

Besloten feest

Achtergrondmuziek
60 min

Receptie

Entertainment
45 min

Feestavond

Salsa workshop
60 min

Feestavond

Jazzuits

Kerkdienst

Begeleiding samenzang

Als je een dienst houdt, in welke vorm dan ook, waarbij je samen met de aanwezigen wilt zingen, zorgt Water2Wine graag voor de begeleiding. Water2Wine is vooral sterk in een meer intieme setting: een (echte) piano met een viool, fluit of saxofoon en daarbij twee of drie al of niet versterkte stemmen. Samen zingen met de mensen die om je geven. En uiteraard behoort ook begeleiding met een traditionele bruidsmars op kerkorgel bij binnenkomst tot de mogelijkheden...

(Besloten) feest

Vermaak van de gasten

Op verschillende momenten tijdens de dag kan het zijn dat je de gasten wilt vermaken. Dat kun je doen door samen met de aanwezigen een lied te schrijven onder leiding van Johan (en ten gehore te brengen), een workshop salsa te doen of te luisteren naar het pianospel van Mark. Wij denken graag met jullie mee over creatieve, muzikale bijdragen op ieder moment van de dag!

Receptie

Achtergrondmuziek

Als je een locatie hebt met een piano of vleugel is er niets aangenamers dan live piano muziek op de achtergrond. Mark van der Feen zorgt voor een afwisselend repertoire met voornamelijk een jazzie feel. Van gevoelig en romantisch tot swingend - met Mark achter de toetsen ben je verzekerd van heerlijke muziek op de achtergrond. Nog niet overtuigd? Beluister dan een fragment van Mark en laat je meenemen in zijn betoverende spel...

Feestavond

Salsa workshop

Een bruiloft is een unieke gelegenheid waarbij mensen elkaar ontmoeten die elkaar anders niet zouden tegenkomen. Een ontspannen, laagdrempelige en speelse manier om contacten te maken is dans. Salsa is een dans waarvan je de basispassen al snel kunt leren en dus al vrijwel direct 'uit de voeten' kunt. Bovendien is het een van de meest populaire dansen in Nederland. Een workshop van drie kwartier tot een uur geeft een unieke dimensie aan je besloten feest of receptie. Huur een of meerdere van onze bekwame en enthousiaste salsa instructeurs in om je gasten letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen...! 

Feestavond

Het dak eraf met Jonny en de Jazzuits

Je bent op zoek naar live muziek voor je bruiloft, je wilt een band en geen 'gewone' DJ. En je bewaart graag de beste wijn voor het laatst. De Jazzuits hebben een repertoire met bekende jazz standaards en daarnaast bekende (black) gospel nummers. Al met al een swingend, meeslepend en op zijn tijd romantisch. Met artiesten die graag een fesstje bouwen, samen met de gasten. Aarzel dus niet langer en neem contact opnemen met op voor meer informatie.